Alina Uricec

Supervizor în Coaching

Am absolvit facultatea de Drept în 2003, am urmat cursurile de management ale Open University Business School și dețin un Master în Managementul Proiectelor și o certificare internațională (PMP) de la Project Management Institute.De peste 10 ani implementez proiecte. Am coordonat peste 20 de echipe în proiecte de training, dezvoltare organizațională, îmbunătățire de procese și proceduri, evaluare de proiecte și programe.

Toate experiențele pe care le-am trăit au avut ca numitor comun oamenii. Fiecare întâlnire, fiecare interacțiune m-a îmbogățit și mi-a adus, de multe ori, perspective nebănuite.

Drumul spre activitatea de coaching a venit astfel natural, ca prelungire ale unei stări de fapt. Îmi place să mă uit la lucruri sistemic, din perspectiva interacțiunilor și a modului în care totul se leagă într-o împletitură fină de relații și emoții. De aceea nu cred în delimitările stereotipe care scindează viața „profesională” de cea „personală” ca și cum trăirea s-ar petrece în două lumi separate cu precizie chirurgicală. Mă uit la fiecare om ca la un întreg, o enigmă pe care mă simt privilegiată să o însoțesc atunci când mă alege în calitate de coach.

Coachingdipity
Coachingdipity S.R.L.
Nr. Reg. Comerțului: J23/369/2016
C.U.I.: 35553623
Capital social: 200 lei
Corbeanca, str. Cantonului nr. 9, județul Ilfov
© 2016 – 2018 Coachingdipity SRL