Horea Murgu

Senior Coach

Horea a fost Preşedinte al Coaching Institute din 2004 până în 2011, membru în câteva organizaţii profesionale naţionale şi internaţionale de prestigiu, legate de prima sa profesie, audiovizualul şi antropologia media (vezi si www.imdb.com pentru activitatea legata de film și vezi UNATC/CINETic pentru actuala activitate de cercetare și formare în metodologii de terapie prin teatru cu efect la nivel neurochimic si neurocognitiv).

Preşedinte al Asociaţiei Române pentru Coaching – ARC în trei mandate: 2008-2009 şi 2010-2011, din 2016 – mandatul curent.

Este profesor universitar, doctor, asociat la UNATC, din 1990, unde în 1993 a înfiinţat secţia multimedia, în 2008 Masteratul de Light & Sound Design și în 2017 (în colaborare UNATC/Universitatea București – Facultatea de psihologie și științe ale educației) masteratul interdepartamental de Performing Art-therapy – Art-terapie prin teatru și artele spectacolului.

A dezvoltat şi facilitat în ultimii ani programe de autocunoaştere (dezvoltare personală), leadership, management de proiect (din 2001). Este psihoterapeut în supervizare (recunoscut de GLE Viena – Gesellschaft fur Logotherapy & Existenzanalise) în Analiza Existenţială (Logoterapie) format cu dr. Cristian Furnică și dr. Răzvan Necula şi director de psihodramă format cu Dana Dragoteanu. A fost implicat in programe de coaching individual şi de echipă, prin Coaching Institute, prin ITOL-Institute of Training and Occupational Learning (vezi www.itol.ro) și din 2016 lucrează ca senior coach în Coachingdipity. (vezi www.coachingdipity.ro)

Este membru şi are formări şi acreditări la câteva organizaţii şi asociaţii profesionale de prestigiu: Coach acreditat ICI, Felow ITOL (UK), affiliate Chartered Institute of Personnel and Development, CIPD (UK), Certfied Professional Facilitator al American Psychologists Association, Human Synergistics, Zig Ziglar System. A urmat un atelier în NLP Coaching, cu Nandana Nielsen, preşedinte International Coaching Association. În formarea de coach a fost antrenat şi supervizat (peste 140 ore) de Alain Cardon, MCC-International Coaching Federation şi peste 450 de ore de Daniel Bichiş, coach-trainer acreditat ICI şi IAC.

Coachingdipity

Coachingdipity S.R.L.
Nr. Reg. Comerțului: J23/369/2016
C.U.I.: 35553623
Capital social: 200 lei
Corbeanca, str. Cantonului nr. 9, județul Ilfov

© 2016 – 2018 Coachingdipity SRL