Mentoring

Mentoring de grup

Prezentul material va răspunde întrebărilor dumneavoastră legate de desfășurarea unui program de mentoring de grup necesar certificării / recertificării pentru nivelul Associate Certified Coach, (ACC) și Professional Certified Coach (PCC) după cum sunt definite de International Coaching Federation. Pentru nivelul de acreditare MCC, Coachingdipity desfășoară programe de mentoring individual.

CINE POATE PARTICIPA ÎNTR-UN PROGRAM DE MENTORING DE GRUP?

Programul de mentoring de grup este recomandat tuturor celor care sunt într-o formare de coaching sau au finalizat o formare în coaching. Deoarece certificările în coaching girate de către ICF sunt valabile pe durata a 3 ani, participarea într-un program de mentoring de grup este recomandată tuturor celor care doresc să se certifice sau recertifice pe oricare nivel de certificare.

CARE ESTE SCOPUL ACESTUI PROGRAM?

Scopul programului de mentoring de grup este de a vă antrena constant abilitățile de coaching deprinse în cadrul școlii de formare pe care ați finalizat-o și de a vă menține în formă pentru clienții dumneavoastră.

Prin structura experiențială (participanții abordează subiecte reale cu valoare personală importantă în momentul conversației), programul are și un scop de autocunoaștere care îmbogățește resursele de coaching ale participanților.

Numărul de participanți în grupă: 10 persoane.

Fiecare întâlnire se va desfășura conform unui protocol comunicat de către mentor grupului.

Înscrierea în întregul program se face pe baza formularului de participare pus la dispoziție fiecărui participant.

Coachingdipity derulează în prezent două grupe de mentoring: una cu prezență fizică și cealaltă online.

CARE ESTE REGULA DE CONFIDENȚIALITATE?

Conform Codului de Etică ICF, mentorul este obligat să asigure confidențialitatea tuturor informațiilor puse la dispoziție de către participanții în program.

Participanții au obligația de a asigura confidențialitatea informațiilor din cadrul procesului de mentoring.

ECHIPA

CINE ESTE MENTORUL?

Monica Grigoriu

Master Certified Coach ICF

Știu că ne putem face din trecut aliat și că în fiecare aspirație există o posibilitate prezentă care n-a fost folosită incă.
Stilul meu de lucru s-a șlefuit în cele peste 4.000 de ore de mentoring individual și de grup, în care am observat că fiecare interacțiune umană este unică, irepetabilă și dincolo de orice tehnică.
 

Pentru detalii legate de perioada derulării programelor și condițiile de participare vă stăm la dispoziție pe adresa office@coachingdipity.ro

Păstrăm legătura

Protecția datelor personale

7 + 3 =

Str. Gen. Eremia Grigorescu nr. 24
București, 010476, România
office@coachingdipity.ro

Coachingdipity

Coachingdipity S.R.L.
Nr. Reg. Comerțului: J23/369/2016
C.U.I.: RO35553623
Capital social: 200 lei
Corbeanca, str. Cantonului nr. 9, județul Ilfov

© 2016 - 2023 Coachingdipity SRL