Politica privind protejarea datelor cu caracter personal

Cine administrează website-ul www.coachingdipity.ro?

Acest website este administrat prin intermediul S.C. Coachingdipity S.R.L. . Găsești datele de identificare ale companiei în subsolul fiecărei pagini accesate, datele de identificare fiind de asemenea publice.

Pentru a contacta administratorul acestui site poți folosi formularul de contact (vezi meniul care apare în partea de sus a fiecărei pagini accesate) sau prin adresa de e-mail office@coachingdipity.ro

 

Ce fel de date personale sunt colectate prin acest website?

În afara informațiilor ce se pot colecta prin intermediul cookie-urilor (vezi AICI mai multe detalii despre aceste aspecte), orice altă informație este colectată prin intermediul formularelor puse la dispoziție pe anumite pagini. Informațiile cu caracter personal (date care te pot identifica) sunt cele completate de tine prin intermediul acestor formulare și pot conține: numele tău, adresa ta de e-mail, numărul tău de telefon, data ta de naștere.

Aceste informații sunt folosite pentru a-ți putea livra serviciile oferite pe acest website și sunt împărtășite doar cu terții prin intermediul cărora aceste servicii pot fi livrate către tine (facturare în cazul în care soliciți prestarea unui serviciu oferit pe site, Mailchimp în cazul în care optezi pentru înscrierea la newsletter).

Ai dreptul să soliciți modificarea datelor puse la dispoziție de tine, ștergerea lor sau să soliciți să-ți fie listate informațiile stocate începând cu momentul în care le-ai pus la dispoziție. În cazul în care te-ai înscris la newsletter, te poți dezabona oricând accesând opțiunea de dezabonare pe care o găsești în fiecare mesaj primit în acest sens.

 

Stocarea informațiilor cu caracter personal

Datele puse la dispoziție de tine sunt stocate în condiții de siguranță și tratate în permanență într-o manieră compatibilă cu cerințele legale.

În cazul în care optezi pentru înscrierea în lista pentru primirea de informații tip newsletter, datele tale sunt stocate atât local, în condiții de siguranță prin asigurarea accesului unic la aceste date, cât și prin intermediul procesatorului Mailchimp, care de asemenea se asigură în permanență de securitatea datelor stocate.

Pentru înscrierea la newsletter, datele tale vor fi folosite doar pentru scopurile prezentate în pagina de înscriere și doar după ce ai confirmat înscrierea prin opțiunea “double opt in” (primești un mesaj pe e-mail prin care să confirmi că tu ești persoana care a furnizat datele respective).

În cazul în care optezi pentru furnizarea de date personale pentru participarea la evenimente organizate de Coachingdipity sau pentru a beneficia de alte servicii oferite prin www.coachingdipity.ro, aceste date vor fi folosite doar în scopul livrării către tine a serviciului respectiv. Nu vei primi mesaje promoționale sau de altă natură decât dacă te înscrii la newsletter.

Stocarea datelor în afara înscrierii la newsletter se va face doar dacă beneficiezi de serviciile profesionale oferite. Stocarea se va face atât local, în condiții de siguranță prin asigurarea accesului unic la aceste date, cât și prin intermediul procesatorului pentru facturare online. Acest terț se asigură, de asemenea, în permanență, de securitatea datelor stocate.

Dacă ai furnizat date cu caracter personal pentru alte scopuri decât cele arătate mai sus, acestea nu vor fi stocate.

Informațiile personale colectate sunt utilizate numai în scopurile prezentate. Coachingdipity, prin reprezentanții săi, nu vinde și nu transferă informațiile personale unor terțe părți, altele decât cele specificate aici, cu excepția cazurilor prevăzute de lege.

Datele personale vor fi stocate, după caz, pe un termen nelimitat, până la cererea ta specifică pentru ca acestea să fie șterse.

 

Modificări ale politicii de confidențialitate

Coachingdipity își rezervă dreptul de a modifica politica de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal în orice moment și pentru orice motiv, fără a anunța în prealabil. Data actualizării acestei politici va fi specificată în consecință.

 

Clarificări

Pentru orice detalii, întrebări, clarificări cu privire la informațiile tale personale împărtășite cu Coachingdipity, poți folosi adresa de e-mail office@coachingdipity.ro

 

Data ultimei revizuiri: 3 septembrie 2018

Coachingdipity

Coachingdipity S.R.L.
Nr. Reg. Comerțului: J23/369/2016
C.U.I.: RO35553623
Capital social: 200 lei
Corbeanca, str. Cantonului nr. 9, județul Ilfov

© 2016 - 2023 Coachingdipity SRL