Termeni și condiții de utilizare

Acești termeni se referă la condițiile în care poate fi utilizat website-ul www.coachingdipity.ro.
Prin accesarea sau utilizarea website-ului www.coachingdipity.ro, ești de acord cu termenii și condițiile de mai jos.

Site-ul www.coachingdipity.ro este proprietatea SC Coachingdipity SRL, cu sediul social în localitatea Corbeanca, Strada Cantonului, Numărul 9, vila 2, județul Ilfov, denumită în cele ce urmează Coachingdipity. Firma e înregistrată la Registrul Comerțului sub NR J23/369/2016, CUI 35553623.

 

Drepturile tale ca utilizator al www.coachingdipity.ro

Ca utilizator al website-ului www.coachingdipity.ro ai dreptul să îl vizualizezi (inclusiv informațiile furnizate prin newsletter sau feed RSS) pe ecranul calculatorului sau al telefonului mobil, să salvezi pagini în format electronic și să printezi secțiuni ale conținutului site-ului pe suport de hârtie doar în scopuri personale, non-comerciale.

În cazul în care dorești să folosești informații prezentate pe acest site în alte scopuri decât cele strict personale, te rugăm să ne ceri acordul prin folosirea formularului de contact.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sunt administrate, în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, de către S.C. Coachingdipity S.R.L. . Scopul colectării acestor date îl reprezintă furnizarea de servicii și informații pe internet.

Ți se solicită să furnizezi unele dintre aceste date și poți, opțional, să furnizezi alte informații suplimentare, toate aceste date fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate strict terțelor părți prin intermediul cărora datele sunt prelucrate pentru a-ți asigura informațiile solicitate în mod specific.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor și de a nu fi supus unei decizii individuale și de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc și să soliciți ștergerea datelor.

Datele și informațiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandări, garanții, consultanță sau angajament din partea Coachingdipity prin reprezentanții săi.

Coachingdipity nu va putea fi ținută răspunzătoare față de nicio persoană/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.coachingdipity.ro sau ca urmare a oricărei erori sau omisiuni.

La luarea unor decizii, care s-ar baza pe informațiile din acest site, recomandăm consultarea și altor surse de informare, răspunderea luării deciziei aparținând în totalitate utilizatorului www.coachingdipity.ro (ție ca utilizator). Sistemul Coachingdipity este destinat oricum scopului de a încuraja folosirea propriei Autorități decizionale, personale, unice.

Coachingdipity nu își asumă responsabilitatea pentru pagube apărute, ca urmare a utilizării serviciilor site-ului, indiferent de natura acestora.

 

Informații puse la dispoziție prin intermediul mesajelor e-mail (newsletter)

Coachingdipity îți oferă posibilitatea de a subscrie ca membru la serviciul de știri și noutăți prin intermediul poștei electronice. Utilizarea de către tine a conținutului primit prin e-mail va fi în concordanță cu acești Termeni (doar în scopuri pur personale).

Urmând procedura de abonare la buletinul informativ al www.coachingdipity.ro, ești de acord ca datele furnizate de tine să fie păstrate, prelucrate și utilizate de către Coachingdipity în condițiile Legii 677/2001. În momentul în care te înscrii cu propria ta adresă de e-mail, vei primi un mesaj prin care să confirmi acordul de înscriere. Fără acel acord, nu vei primi mesaje tip newsletter.

Membrii înscriși în baza de date certifică faptul că își cunosc drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Coachingdipity poate deține informații despre tine, oferite de tine printr-un formular de înregistrare. Aceste informații pot include, printre altele, numele tău, adresa de e-mail, numărul de telefon, data nașterii etc.

Informațiile despre tine pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării și promovării serviciilor și/sau produselor www.coachingdipity.ro, cum ar fi: procesarea cererilor, oferirea de produse și/sau servicii către tine, facturare, soluționarea cererilor făcute de către tine, contactarea ta prin e-mail sau telefon în legătură cu oferte de produse și servicii ale www.coachingdipity.ro, înregistrarea informațiilor despre tine în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor și/sau a altor beneficii.

Informațiile puse la dispoziție de tine prin completarea formularului pentru înscriere la newsletter sunt stocate în siguranță și împărtășite automat terților ca: soft de facturare online și procesator de plăți online în siguranță (în cazul în care achiziționezi servicii prezentate pe website), procesator al datelor pentru trimiterea de mesaje tip newsletter. La alegerea terților menționați am ținut cont de seriozitatea și siguranța oferite de aceștia în legătură cu stocarea datelor cu caracter personal.

 

Comunicarea și stocarea de informații în afara mesajelor tip newsletter

În cazul în care furnizezi informații despre tine prin completarea altor formulare din website în afara celui referitor la înscrierea la newsletter, vei primi de la mine mesaje de răspuns care se referă doar la subiectul în cauză (exemple: informații suplimentare solicitate de tine, informații cu privire la evenimentele la care te-ai înscris). Datele tale nu vor fi stocate în acest caz și nu vei primi alte mesaje promoționale sau de altă natură. Excepție: solicitarea de servicii plătite, caz în care datele tale vor fi stocate în softul de facturare și după caz, la procesatorul de plăți online în siguranță.

 

Modificări în termenii și condițiile de utilizare

Coachingdipity poate aduce modificări termenilor și condițiilor de utilizare, fără a anunța acest lucru anterior în conținutul site-ului. Te rog, deci, să recitești termenii și condițiile de utilizare de fiecare dată când accesezi sau utilizezi acest site!

Utilizarea site-ului de către tine, ulterior modificării acestor termeni, constituie acceptarea de către tine a termenilor și condițiilor modificate.

Aceste reguli sunt în conformitate cu legislația română în vigoare. Încălcarea obligațiilor menționate constituie o violare a drepturilor Coachingdipity și poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau, după caz, penală asupra persoanei în culpă.

Conflictele apărute în legătură cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre soluționare forurilor judecătorești.

Acest site poate conține linkuri către diverse alte site-uri. Atunci când accesezi aceste site-uri, te afli implicit în afara site-ului www.coachingdipity.ro și ai obligația de a respecta termenii și condițiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

 

Livrarea produselor și serviciilor

Livrarea serviciilor se va face prin e-mail sau personal, după caz, în termenul specificat în oferta la care ai subscris. Orice modificare legată de termenul de livrare și situațiile excepționale îți vor fi aduse la cunoștință în cel mai scurt timp posibil.

Coachingdipity

Coachingdipity S.R.L.
Nr. Reg. Comerțului: J23/369/2016
C.U.I.: RO35553623
Capital social: 200 lei
Corbeanca, str. Cantonului nr. 9, județul Ilfov

© 2016 - 2023 Coachingdipity SRL